Бившият шеф на федералния съд към Италианската футболна федерация Джузепе

...
Бившият шеф на федералния съд към Италианската футболна федерация Джузепе
Коментари Харесай

Скандално разкритие за ВАР от ключово дерби между Интер и Юве

Бившият началник на федералния съд към Италианската футболна федерация Джузепе Пекораро разкри за изгубването на аудио запис от интервенция на ВАР от мача сред Интер и Юве на 28 април 2018 година на " Джузепе Меаца ".

Той приключи 3:2 в интерес на " бианконерите ", които реализираха поврат от 0:2. Победата им се оказа извънредно значима в битката с Наполи за Скудетото, което отиде при " Старата госпожа ". Става въпрос за вероятен втори жълт картон на Миралем Пянич за фаул против Рафиня, изключително след изгонването на Матиас Весино по-рано в мача.

Le fichier audio des arbitres concernant la non expulsion de Pjanic lors de Inter - Juve en 2018 (attentat sur Rafinha) a mystérieusement disparu annonce l’ex procureur général de la FIGC, Giuseppe Pecoraro.

Bizarre! pic.twitter.com/zcdgGzjUNL
— Inter Milan (@InterMilanFRA) May 3, 2020
" Именно съдийството на Даниеле Орсато в мача Интер - Ювентус стана причина за напрежението ми с реферите. Бях получил недоволства за неговото показване от разнообразни асоциации и фенски групировки. Не мислех, че ще намерим нещо неприятно, само че за всеки случай се пробвах да отворя следствие. Помолих съдийската асоциация, а по-късно и лигата, с цел да бъда сигурен, да прослушам разговора сред асистентите от ВАР и основния рефер. Трябваше да упорствам, другояче какъв началник на федералния съд съм аз? Те ни дадоха документите едвам при започване на идващия сезон, само че ни очакваше изненада... Отворихме досието, като единственото, което липсваше, беше точно частта, от която се интересувахме - диалогът сред Орсато и ВАР, когато Пянич не беше изпъден. Причината? Казаха ми, че просто записът го няма и това беше всичко. Нужна ни е по-голяма бистрота ", показа Пекораро пред " Ил Матино ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР