Бившият шеф на БНТ сложи край на извънбрачната си авантюра

...
Бившият шеф на БНТ сложи край на извънбрачната си авантюра
Коментари Харесай

Коко и Радина пак са заедно

Бившият началник на Българска национална телевизия постави завършек на извънбрачната си случка с близначката на Гергана Паси и се върна при брачната половинка си

 

Любовта на Коко Каменаров и Радина Червенова се оказа по-силна от трудностите, които заставаха пред връзката им. Двамата още веднъж са дружно, макар че залозите за това не бяха по никакъв начин огромни. Онзи ден папараците ни ги засякоха да крачат в тандем в центъра на София и по всичко личеше, че звездата на „ Преди обед ” и дългогодишна говорителка на „ По света и у нас ” е дала прошка предишните провинения на мъжа си. 

Коко и Радина претърпяха най-голямото разтърсване в брака си преди към година. Тогава някогашният общоприет шеф на медията имаше извънбрачни връзки с Михаела Калайджиева - близначката на Гергана Паси, та даже се заприказва, че със брачната половинка му са пред бракоразвод. Днес обаче излиза наяве, че не е бил вдлъбнат чак толкоз мощно по непознатата жена, та да съсипе фамилията си. Авантюрата му не е прераснала в освен това от краткотрайна забежка.

Когато преди няколко дни сем. Каменарови попадна в обективите на папараците на Уикенд,  Коко паркираше автомобила си, а Радина му даваше упътвания от тротоара. Правеше усещане, че 57-годишният водещ е сменил мощния си джип мерцедес с по-скромно возило, само че и новата му кола е рискова, когато се ръководи под влияние на алкохол. За благополучие този ден журналистът изглеждаше изцяло здравомислещ и нямаше риск да провокира ПТП върху жълтите павета към Народния спектакъл. Припомняме, че преди години той получи присъда за шофиране в положение на замайване и даже книжката му беше отнета за дълъг интервал. Това бе и главната причина той да се раздели прибързано с поста си началник на Българска национална телевизия.

След като Коко най-накрая паркира, с Радина продължиха пеш. И двамата бяха облечени елегантно. Червенова се топлеше в кафяво палто с качулка, а Каменаров се бе издокарал със скъпарска шуба и на врата му се вееше шал. Съпрузите носеха тъмни очила, въпреки същия ден да нямаше доста слънце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР