Бившият шампион в 61-килограмовата дивизия на UFC Джърмейн де Рандеми

...
Бившият шампион в 61-килограмовата дивизия на UFC Джърмейн де Рандеми
Коментари Харесай

Джърмейн де Рандеми сподели, че получавала смъртни заплахи

Бившият първенец в 61-килограмовата дивизия на UFC Джърмейн де Рандеми показа, че почитателите надалеч не са реагирали положително, когато е оповестила, че ще се завърне в горната категория до 66 кг, вместо да пази пояса в долната дивизия против Крис Сайборг. Холандската ММА звезда победи Ракел Пенингтън посредством единомислещо съдийско решение в UFC Fight Night на 10 ноември.

Разказвайки пред ММА медии повече за неприятния за нея интервал преди завръщането в категорията, Рандеми изясни, че даже се е стигнало до закани за живота на 34-годишната професионална състезателка по смесени бойни изкуства.
„ Аз се състезавам в този спорт, тъй като го обичам. Ако желаех да се откажа, нямаше да съм тук. Единственото нещо, което желая, е да споделя любовта си към спорта с други хора, които изпитват същото. Феновете, обаче, прекалиха. Когато слушам от тях, че трябвало да се самоубия или, че съм безполезна... несъмнено боли,” споделя холандката.  „ Но не е единствено ненавист. Много хора ми благодарят, че ги въодушевявам. Благодарят ми за това, че не се отхвърлям. Това дава сили и на мен. Ако някое малко момче или момиче пристигна при теб в залата и каже на майка си: „ Мамо, виж... това е Желязната дама, мога ли да се фотографирам с нея” - това ми дава сили,” споделя Джърмейн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР