Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър не

...
Бившият шампион на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър не
Коментари Харесай

Уайлдър отряза Мейуедър: Това е фалшива любов

Бившият първенец на WBC в тежка категория Дионтей Уайлдър не желае никаква помощ от Флойд Мейуедър. Бившият международен първенец в пет теглови категории съобщи през вчерашния ден, че е подготвен да помогне на Бронзовия бомбардировач да се приготви за третия дуел против сегашния притежател на пояса Тайсън Фюри. След унизителната загуба от Фюри с нокаут през февруари Уайлдър направи доста промени в своя лагер и уволни дългогодишния си треньор Марк Бреланд. Той обаче не желае Мейуедър за го тренира и счита предлагането му за “фалшива любов”.
View this post on Instagram
on Jun 8, 2019 at 9:54pm PDT
“Работата е там, че Флойд постоянно е залагал против мен, без значение с кого съм се бил. Дори не желая да го разясня. Не се нуждая от никого. Стигнах дотук. Защо би трябвало да трансформирам нещо? Разбира се, ние би трябвало да намерим заместител на Марк и вие скоро ще разберете кой ще е той. Но никой не се е свързвал с мен”, съобщи Уайлдър.
 " Всичко това е поради публичността. Когато видя хората да постъпват по този начин, това е поради публичността. Благодарен съм на Мейуедър за предлагането, само че не, благодаря. Не чувствам никаква обич от този човек. Действията му не демонстрират това. Това е подправена обич за мен, само че самия той го знае. Той не може да ме огледа в очите и да ми каже, че го е грижа за мен и желае да ме види по какъв начин съумявам. Той не може да ме огледа в очите и да бъде откровен, тъй като бих го усетил. Той не може да го направи, тъй като знае, че това не е истина. Не е. Всичко това е поради публичността ", добави Бронзовия бомбардировач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР