Бившият съветник на Обама Дейвид Акселрод предупреди, че последствията от

...
Бившият съветник на Обама Дейвид Акселрод предупреди, че последствията от
Коментари Харесай

Дейвид Акселрод предупреждава, че недопускането на Тръмп до гласуването ще се разглежда като „подривна дейност“ на демокрацията

Бившият консултант на Обама Дейвид Акселрод предизвести, че следствията от отстраняването на някогашния президент Тръмп от гласуването биха били евентуално нездравословни за страна по време на изявление, сряда.

Акселрод организира медийната изява преди чуването във Върховния съд в четвъртък по отношение на това дали Тръмп би трябвало да бъде отхвърлен от първичното гласоподаване в Колорадо.

„ Не съм тук като апологет на Доналд Тръмп и сигурно не съм тук като юрист “, сподели Акселрод по CNN в сряда вечерта. „ Има безчет правни въпроси, които те ще прегледат на следващия ден. Някои безспорно ще предложат отвън рампи, в случай че желаят отвън рампа, само че се пробвам да си показва какво би било, в случай че Върховният съд каже: „ Ние “ унищожаване на водещия републикански претендент от бюлетината " и всъщност казвайки на американския народ: " Няма да имате опция да гласувате за него. "

Бившият консултант на Обама Дейвид Акселрод предизвести, че следствията от отстраняването на б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР