Бившият състезател от Формула 1 Хейки Ковалайнен претърпя успешна операция

...
Бившият състезател от Формула 1 Хейки Ковалайнен претърпя успешна операция
Коментари Харесай

Люис Хамилтън изпраща съобщение за подкрепа, тъй като победителят от състезанието във F1 претърпя операция на отворено сърце

Бившият играч от Формула 1 Хейки Ковалайнен претърпя сполучлива интервенция навън сърце в Съединени американски щати.

Финландецът, който се състезава дружно с Луис Хамилтън за два сезона в Макларън, разкри по-рано тази седмица, че е бил диагностициран с разширена аорта. За да реши казуса, 42-годишният състезател трябваше да легне под ножа.

Ковалайнен, който също се състезава за Renault, Caterham и Lotus, сподели, че казусът е бил открит в края на предходната година. Той се събира, откогато времето му във F1 завърши, само че трябваше да спре кариерата си, откакто физически обзор разкри сърдечния проблем.

Във видео в обществените медии Ковалайнен удостовери, че интервенцията във Флорида беше сполучлива. Той сподели: „ Бях диагностициран с аневризма на възходящата аорта в края на предходната година. По създание, част от възходящата аорта, която беше много разширена.

„ Всъщност бях опериран предходната седмица в Тампа в Университетската болница, в кардиологичното поделение там. Имаше прелестен екип от лека...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР