Бившият съпруг на Стефания Колева - анимационният режисьор Владимир Шишков,

...
Бившият съпруг на Стефания Колева - анимационният режисьор Владимир Шишков,
Коментари Харесай

Гръмна страшен скандал! Бившият мъж на Стефания Колева се изгаври с паметта на велик наш художник

Бившият брачен партньор на Стефания Колева - анимационният режисьор Владимир Шишков, продава имитации на Кольо Карамфилов, който умря през 2014 година на 50-годишна възраст. Това твърди във фейсбук синът му Росен, написа " Телеграф ".

 Снимка на Rosen Karamfilov.
Ресен Карамфилов

" Внимание! Трябва да споделя нещо значимо. Нещо, което от няколко дни ми е заседнало като буца в гърлото. Нещо, което отказвах да допускам. Нещо, което е отвън рамките на морала и на неналичието на подобен. Тези четири картини са имитации на татко ми, Кольо Карамфилов. Живописи. Платна. Погледнете ги, дами и господа. Просто ги погледнете. Това не е Кольо. Искам да обърна внимание, че още 10 индивида, художници потвърдиха. Ще попитате кой извърши закононарушението. Веднага ви споделям името на индивида, продал и на всичкото от горната страна най-вероятно нарисувал тия отвратителни реплики. ВЛАДИМИР РАДУЛОВ ШИШКОВ. Приятел. Човек сядал на една маса с татко ми. Сега ме е блокирал и несъмнено няма да види тоя пост, само че нека племенниците му, с които прочее съм непосредствен, му предадат. ", написа Росен в обществената мрежа.

 Related image
Владимир Шишков

" Чудя се по какъв начин спи. Чудя се по какъв начин не го е позор от самия него. Но той е подобен. Всички това ми споделят. Аз обаче, като единствен правоприемник на Кольо Карамфилов, няма да оставя нещата по този начин. Владо направи голяма неточност и ще си заплати скъпо за нея. Познавам дамата на която са продадени картините. Юлия Константинова. Имам и доказателства за случилото се. И вие помогнете, с каквото можете. За да спре тая подигравка. Кольо Карамфилов е един от най-големите български художници. Не е задоволително единствено да го подпишеш, с цел да се превърнеш в него. Защо не намерения за това по-рано, скъпи Владо?! Вече е прекомерно късно. Твърде късно да се поправиш. ", заключва той, споделяйки няколко от творбите на стената си.

 Снимка на Rosen Karamfilov.  Снимка на Rosen Karamfilov.

След като апелът му плъзна по медиите, Карамфилов направи нови разяснения:
Няколко значими неща, които желая да кажа по отношение на историята с подправените картини на татко ми, Кольо Карамфилов:
1. Никъде не съм твърдял със стопроцентова увереност, че Владимир Радулов Шишков е създателя на фалшификатите, споделих единствено, че знам, че ги е продал, това, дали ги е нарисувал не може да се твърди сигурно. Много апелирам медиите да не спекулират с думите ми и да не ги трансформират в сензационни заглавия за публикациите си. Така де, наясно съм, че няма да ме послушат.
2. Не искам да бъда замесван и разпитван по отношение на договорката сред Владимир Шишков и Юлия Константинова. Това е станало сред тях, връзките са си техни и аз не мога да вземам страна в този спор.
3. Като единствен правоприемник на Кольо Карамфилов ме вълнува следното: да схвана кой е създал фалшификатите сигурно, а не да допускам. Не ме вълнува в тази ситуация кой е прецакан и кой не е. Искам имена и обстоятелства.
4. Приканвам Владимир Радулов Шишков да спре да се крие и в случай че в действителност е почтен - дано го потвърди. Аз нямам желание да съдя никого незаслужено. Друг е въпросът, че мълчанието му е красноречиво
5. От цялата работа плюса е, че когато се продават и купуват картини на Кольо Карамфилов, към този момент всичко ще се случва под лупа.
6. Последно - декларирам, че аз съм на страната на истината. Все още не зная каква е тя. Предстои да я разберем.
 Снимка на Rosen Karamfilov.  Снимка на Rosen Karamfilov.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР