Бившият съпруг на жестоко пребитата благоевградчанка Стефка Терзийска Йоанис Козас

...
Бившият съпруг на жестоко пребитата благоевградчанка Стефка Терзийска Йоанис Козас
Коментари Харесай

Процес с висок обществен интерес в Благоевград: Бившият съпруг на пребитата жестоко бизнесдама Стефка Терзийска, Йоанис Козас плаща 5000 лв. за свободата си

Бившият брачен партньор на грубо пребитата благоевградчанка Стефка Терзийска Йоанис Козас излиза на независимост против парична гаранция от 5000 лв., това реши съдът в Благовеград на дело за смяна на мярката му " домакински арест ". нняма да е под електронно наблюдаване с гривна в село Дъбрава. Гръцкият предприемач, който бе задържан поради владение на марихана и онезаконно оръжие,умилостиви магистратите с непрекъснатите си тъжби, че е в доста тежко физическо положение и има потребност от лекуване.

Използвал марихуана по лекарско предприсание, пособия му за лекуването му, твърди пред съда притежателят на фабриката за маслини в регионалния град. Съдебното решение не се хареса на околните му,които не могат да не помнят ужаса от претърпяното със Стефка Терзийска.

Тя беше нападната и свиреп пребита, измежду бял ден. За нападението беше арестуванкикбоксьорът Кирил Лукаров, който съгласно осведомени е работил по поръчка. Терзийска и двамата и синове настояват, че подозират Козас като гарант на побоя, това обаче към момента не потвърдено,тъй като Лукарски не признава кой стои зад ужасяващото му действие.Припомняме, че Терзийска бе издебната пред дома си в центъра на Благоевград и удряна безпощадно с стоманен кол, вид кози крайник.

След побоя бизнесдамата бе настанена в столична клиника и загуби зрението на едното си око. Семейството и поведе шествие " Не на насилието ",в което се включиха стотици благоевградчани, осъдили случилото се с нея. За връзките на Терзийска с някогашния и брачен партньор се знае, че тя е получавала закани от него, както и че са имали съществени разпри, по тази причина тя е безапелационна, че Йоанис Козас стои зад побоя над нея.

П. Костадинов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР