Бившият руски президент Дмитрий Медведев нарече Джо Байдън умствено изостанал

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев нарече Джо Байдън умствено изостанал
Коментари Харесай

Медведев отвръща: Този умствено изостанал индивид иска да завлече човечеството в ада

Бившият съветски президент Дмитрий Медведев назова Джо Байдън " умствено изостанал субект " срам за Съединени американски щати и съобщи, че американският президент няма право да се съпоставя с Франклин Д. Рузвелт, заяви US News.

Байдън стартира речта си за положението на съюза на 7 март с отпратка към тирада пред Конгреса от 1941 година, в която Рузвелт споделя, че съюзът е изправен пред преломен миг в историята.

Байдън също по този начин упрекна противника си от Републиканската партия Доналд Тръмп, че се кланя на Русия, и малко повече от две седмици откакто назова Владимир Путин " вманиачен простак ", съобщи, че има обръщение към съветския президент по отношение на Украйна: " Ние няма да се оттеглим ".

" Макар че Рузвелт беше безсилен човек в инвалидна количка, той подвигна Америка от депресията; Байдън, въпреки това, е вманиачен, умствено изостанал субект, който си е сложил за цел да завлече човечеството в пъкъла ", написа Медведев в обществената мрежа X.

" Рузвелт дружно със съдружниците си, в това число и със Съюз на съветските социалистически републики, се бореше за мир, само че Байдън интензивно и настойчиво се пробва да стартира Трета международна война. Рузвелт се бореше против фашистите, а Байдън се бори за тях. Той е срам за Съединените щати! ", добави някогашният президент.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР