Бившият руски командир на Черноморския флот адмирал Владимир Комоедов в

...
Бившият руски командир на Черноморския флот адмирал Владимир Комоедов в
Коментари Харесай

Русия се готви за отговор на удара по Севастопол

Бившият съветски пълководец на Черноморския флот адмирал Владимир Комоедов в диалог с медиите съобщи, че в отговор на офанзивата против щаба на Черноморския флот в Севастопол е пристигнало време да се нападат центровете за взимане на решения в Киев.

В интервю за РИА Новости той акцентира, че е належащо да се „ ударят “ Министерството на защитата, Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна и „ Банковая “, където се намира администрацията на Владимир Зеленски.

Според Комоедов е належащо да се отговори на нападенията на Крим с огромен брой средства за отразяване на въздушно нахлуване.

По този метод Министерството на защитата би трябвало авансово да „ резервира средства за противовъздушна защита “, като раздели територията на браншове и обезпечи мощна отбрана на главните центрове за ръководство и връзка в Севастопол и в Крим като цяло.

Депутатът от Държавната дума Виктор Соболев също прикани за започване на атака на съветските въоръжени сили след офанзивата на въоръжените сили на Украйна.

В разговор с NEWS.ru той изясни, че ударът на украинските въоръжени сили по историческата постройка на щаба на съветския Черноморски флот в Севастопол не може да остане без отговор.

Соболев счита, че Министерството на защитата би трябвало да „ отблъсне фронтовата линия, да унищожи бази и да модернизира противовъздушната ни защита “.

Като цяло депутатът счита, че съветската система за противовъздушна защита се нуждае от рационализация, нужни са термовизионни станции. И задачата би трябвало да бъде решаването на въпроса с „ местата за дислокация на БЛА на украинските въоръжени сили “.

 „ Трябва да преминем към нападателни дейности “, сподели той.

На собствен ред ръководителят на борда на ООО " Офицери на Русия " подполковник от запаса Роман Шкурлатов в диалог с МК подчерта, че ответните дейности на съветската страна изискват деликатна подготовка.

Фактът, че НАТО в действителност стои зад нападението, е отвън подозрение, счита специалистът, тъй че „ би трябвало да помислим по какъв начин да не бъдем непосредствено въвлечени в конфликт с НАТО “, като в същото време нанесем „ чувствителни удари “ на Алианса.

Говорейки за отговора на Москва, той акцентира, че той ще бъде „ уравновесен и спокоен “ и ще нападна място, където врагът не чака и не разчита на обилни военни вреди.

Мисля, че ще бъдат наранени центровете за взимане на решения, само че това не е задоволително “, заключи подполковникът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР