Бившият регионален министър и настоящ вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка

...
Бившият регионален министър и настоящ вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Лиляна Павлова ражда на 44!

Бившият районен министър и сегашен вицепрезидент на Европейската капиталова банка Лиляна Павлова чака бебе! Второто отроче на брюнетката с чипо носле се чака да се появи на бял свят в края на септември или началото на октомври, довериха пред Lupa.bg осведомени с деликатното положение на Павлова.



По наша информация гост-лекторката във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси е към този момент в напреднала бременност и е най-малко в седмия месец. От 2019 година, когато бе назначена на влиятелния пост, тя живее със фамилията си в Люксембург.

В херцогството учи порасналата й към този момент щерка - София, която тази година навърши 15 година Немалка ще е разликата сред двете дечица, само че очевидно Павлова не просто носи бебе, само че и интензивно работи, макар че не е в първа младост.

Някогашната фаворитка на водача на ГЕРБ Бойко Борисов ще стане майка на 44 година, малко преди да навърши 45 на 6 декември. Със брачна половинка й Пламен Николов обаче са на върха на щастието и чакат с неспокойствие появяването на дребното вързопче през есента, довериха още близки на семейството.


Леко облегнатата поза тук разкрива ясно бременността на чаровната икономистка

Само преди няколко седмици Павлова подписа стратегически контракт с финансовия министър в оставка Асен Василев. Те парафираха меморандум за съгласие за възстановяване усвояването на средствата от Европейски Съюз.



Съгласно документа Европейска инвестиционна банка ще даде на българското държавно управление поддръжка за подготовката на планове в страната ни за ефикасна, ефикасна и навременна подготовка и осъществяване на планове или на капиталови стратегии, финансирани със средства от европейските фондове, с което ще се усъвършенства усвояването на средствата от Европейски Съюз.

А на събитието от елегантния костюм на Лиляна Павлова пролича напълно дискретно леко наедрялото коремче. За да не се набива на очи, тя постоянно увива дълъг шал, чиито краища прикриваха до момента бременността й.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР