Катастрофалният мини“ бюджет на Лиз Тръс замъглява репутацията на консерваторите

...
Катастрофалният мини“ бюджет на Лиз Тръс замъглява репутацията на консерваторите
Коментари Харесай

Наследството на Тръс тежи върху икономическото състояние на торите, сочи проучване

Катастрофалният „ мини “ бюджет на Лиз Тръс замъглява репутацията на консерваторите върху стопанската система, навлизаща в общите избори, съгласно изследване, което акцентира битката на партията да избяга от някогашния наследството на премиера. 

Повече от половината гласоподаватели — 52 % — които считат, че стопанската система на Обединеното кралство е в неприятно положение, сочат с пръст решенията, взети от Тръс и нейния канцлер Куаси Квартенг, съвсем две години след мини- Бюджетът раздруса финансовите пазари.

Проучването на Ipsos удостоверява многократното споменаване на Тръс от водача на Лейбъристката партия сър Кийр Стармър по време на акцията и акцентира неуспеха на Риши Сунак да отхвърли въздействието на своя предходник.

Сунак подсети на депутатите в април, че е предизвестил по време на надпреварата за водачество на торите през 2022 година за проектите на Тръс за понижаване на налозите. Тогава той сподели, че те ще „ накарат милиони хора в бедност “. Сунак добави: „ Тогава бях прав. “

Н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР