Бившият ръководител на Столичното следствие Петьо Петров, известен като Пепи

...
Бившият ръководител на Столичното следствие Петьо Петров, известен като Пепи
Коментари Харесай

Петьо Петров - Еврото е обявен за издирване

Бившият началник на Столичното разследване Петьо Петров, прочут като Пепи Еврото, е разгласен за търсене от Министерство на вътрешните работи часове след акцията в ресторант " Келари " в Драгалевци.

Петров се оказа обект на следствие, инициирано от прокуратурата и СОБТ, по което се проверява и Размиг Чакърян - Ами. Според неофициална информация на bTV, Ами е и действителният собственик на заведението.

Отново по неофициална информация - двамата мъже са обект на инспекция по отношение на изтезанието на Красимир Каменов-Къро преди седмица.

Чакърян е някогашен съучастник на Къро в българските му компании, само че двамата са влезнали в спор през последните години. Преди да бъде разстрелян в Южна Африка, Каменов също беше разгласен за търсене от Интерпол по следствие на българската прокуратура поради поръчково ликвидиране на някогашния служител на реда Любомир Иванов.

Междувременно Антикорупционният фонд разгласява филмов откъс от свое следствие, в което някогашната брачна половинка на Пепи Еврото - Любена Павлова - разкрива информация за схемата за търговия с въздействие и изземване на непознати бизнеси през прокуратурата с така наречен кръг " Осемте джуджета ".

Петьо Петров беше разпитван в ГДБОП през ноември 2021 година, само че прокуратурата по този начин и не му повдигна обвиняване макар данните за присъединяване му в незаконна скица.

Бившият магистрат беше махленски от предприемача Илия Златанов за това, че е лишил принудително бизнеса му, откакто той го е помолил за подпомагане при разрешаването на 2-годишен спор за собствеността на заводите си за асансьори " Изамет ". Показанията на Златанов станаха основа на следствието на Антикорупционния фонд, за което беше сезирана и прокуратурата още през 2020 година - само че оттова резултати по този начин и не бяха оповестени.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР