Бившият ръководител на службата за разследване на аномалии към Пентагона

...
Бившият ръководител на службата за разследване на аномалии към Пентагона
Коментари Харесай

НЛО са просто секретни военни самолети“

Бившият началник на службата за следствие на аномалии към Пентагона Шон Къркпатрик сподели пред CNN, че множеството от доста обсъжданите наблюдения на НЛО през последните десетилетия се оказват „ просто секретни военни самолети “.

Къркпатрик намерено признава, че нито едно от човешките наблюдения не е " извънземно по природа ", което опонира на предходните му изказвания. Той в детайли разказва тъкмо какви секретни военни технологии, неразкрити до момента, елементарните хора в действителност могат да видят.

„ Има доста наблюдения на същински, напреднали американски стратегии, само че нито една от тях не е извънземна по природа “, споделя Къркпатрик в подкаста In The Room. „ Има редица авангардни технологии, които се комерсиализират, за които хората не знаят “, добави той.

Къркпатрик разяснява, че някои от типовете технологии, които могат да се възприемат като неидентифицирани обекти, са идващото потомство безпилотни летателни апарати, които имат сферична форма и са оборудвани с осем мотора с кубична форма, които обезпечават висока маневреност.

Рязката смяна на позицията на Къркпатрик провокира несъгласия и необятно публично неодобрение, изключително поради предходните му изказвания. Миналата година той сподели, че наблюденията в небето над Съединените щати може да са или „ извънземни, или технология на конкурентни страни “. Сега новите му думи слагат под подозрение освен предходни изказвания, само че и затвърдени вярвания в съществуването на извънземни цивилизации.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР