Бившият президент Росен Плевнелиев пак не се стърпя да захапе

...
Бившият президент Росен Плевнелиев пак не се стърпя да захапе
Коментари Харесай

Плевнелиев срещу Радев: Ти си най-големият популист

Бившият президент Росен Плевнелиев отново не се стърпя да захапе наследника си Румен Радев. Той го разгласи за популист, загатна, че лъже и му приписа антинатовска позиция по отношение на ударите против Сирия.

"Не знам за какво президентът Радев не е знаел за ударите в Сирия. Аз не мога да преценява дали той лъже. Българският президент има канали за директна връзка с НАТО ", разяснява Плевнелиев признанието на Радев, че държавното управление не е съгласувало позицията си с президента.

"Ако президентът продължи да играе по този начин – ден за ден, той ще остане в историята като един от най-големите популисти ", закани му се Плевнелиев.

В поддръжка на тезата си за популизма на настоящия държавен глава, предходният мина демаркационната линия: "Президентът Радев необут, по мускули на висилката, по потник, президентът до роклята на първата дама... Нека стартира от себе си! Искрено му искам триумф! ", направи се на пиар експерт оня, който прави пиар рейдове по студиата с годеницата си и дава любовни изявленията, вид "искрено и персонално " под път и над път.

Той предложи на Румен Радев към този момент да се дефинира, тъй като "не може да продължава тази негова разкрачена позиция във външнополитически проект ".
Плевнелиев се оплака още, че надали не бере срама на Румен Радев, тъй като "президенти са ми се обаждали да ми кажат, че във връзка с глобите против Русия президентът Радев приказва едно, а на съвещанията гласоподава по напълно различен метод ".

Президентът на ГЕРБ похвали държавното управление за позицията му по военната интервенция, а мнението на президента разкритикува. "Оставете настрани пропагандата на президента ".

"Съюзниците удариха с цялостно право. Това беше интервенция, осъществена с изключителна точност ", приветства ракетния удар против Сирия Плевнелиев, като повтори тезата си, че се намираме не във Втора студена война, а в леден мир.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР