Бившият президент на ЦСКА Александър Томов коментира пред Sportal.bg напечената

...
Бившият президент на ЦСКА Александър Томов коментира пред Sportal.bg напечената
Коментари Харесай

Томов: Не вярвам причината да е декларация - феновете да вземат акциите, ако Ганчев се оттегли

Бившият президент на ЦСКА Александър Томов разяснява пред Sportal.bg напечената обстановка на стадион " Българска войска ". Той призна, че не има вяра повода за реакцията на Гриша Ганчев да е декларацията на Offenders. Томов счита, че в случай че се стигне до фактическо отдръпване на Ганчев от ЦСКА-София, е най-добре почитателите на тима да вземат акциите.

" Ето ви няколко сюжета. Първо, би трябвало да се изчака дали решението на Гриша Ганчев е дефинитивно. Би било доста тежко за клуба да напусне в този миг, остават решаващи 3 месеца от този шампионат. Вторият сюжет е в действителност той да си тръгне - не знаем какви са аргументите за това.

Аз нямам доверие, че повода е фенска декларация. Такива деклараци е имало доста пъти, а и в самата декларация няма нищо обиждащо - просто последователите са загрижени за обичания тим. Клубът се разделя с основни футболисти в навечерието на решаващи мачове - не мога да приема, че звездите на ЦСКА, в лицето на Антон Недялков и Кирил Десподов, са в състава на противника за купата. Не одобрявам и че това беше моментът за продажба на младата перла на българския футбол Валентин Антов. Същото се отнася и за Али Соу, можеше да се изчака няколко месеца - договорката нямаше да бъде по-лоша, а в противен случай.

Ако се стигне до разлъка с Ганчев, моят съвет е почитателите да вземат клубните акции. Убеден съм, че ще се намерят хора, които ще намерят решение за ЦСКА. Вчера и през днешния ден приказвах с известни почитатели, всички се тревожим. Не мога да кажа каква е причина, само че отново споделям, че не ми се има вяра казусът да е една декларация.

Червена България има задоволителен запас да се оправи с такава обстановка, видяхте, че преди няколко месеца Левски беше в спешна обстановка, само че се оправят. Кой би могъл да е решение за ЦСКА? В момента е рано да се приказва за това. Бих посъветвал всички да поизчакат, малко на по-хладен мозък, с повече мъдрост. Ако Гриша Ганчев даде акциите, да се съберат и ще намерят решение, в цесекарските среди има доста умни и кадърни хора.

Положението е по-добро от 2013 година, когато имаше останали двама-трима футболисти, тогава нямаше тим. Сега нещата са разнообразни. Няма да заставам настрана, ще оказа помощ с каквото мога, само че абсолютно, наблягам дебело. Пак споделям, че обстановката е по-добра от тази през 2013-а, когато бяха хвърлени съществени пари, с цел да се сформира тим ", съобщи Александър Томов пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР