Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп никога повече няма да

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп никога повече няма да
Коментари Харесай

Доналд Тръмп никога повече няма да има профил в Туитър

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп в никакъв случай повече няма да има право на профил в Twitter, откакто неговият акаунт @realdonaldtrump беше неразрешен, удостовери в сряда финансовият шеф на компанията Нед Сигъл.

Запитан по CNBC дали Тръмп ще бъде позволен назад в обществената мрежа, в случай че се кандидатира още веднъж за президентския пост, Сигъл съобщи: " Ако бъдете отхвърлен от платформата, вие сте отхвърлен от платформата ".

Компанията Twitter дефинитивно спря акаунта на Тръмп на 9-и януари след метежа на негови последователи на Капитолийския рид на 6-и януари.

Междувременно акциите на Twitter нарастват с близо 17% при старта на търговията на Уолстрийт след оповестения късно нощес мощен финансов доклад на обществената медия.

Приходите на Twitter набъбнаха с 28% през последното тримесечие по отношение на годината по-рано до рекордни 1,29 милиарда $, надвишавайки значително упованията на финансовите пазари. Това е второто в историята тримесечие, когато обществената медия осъществя доходи от над 1 милиарда $.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР