Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза, че Русия никога

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп каза, че Русия никога
Коментари Харесай

Тръмп би сключил сделка с Путин, да анексира част от Украйна, за да се сложи край на войната

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че Русия " в никакъв случай не би нахлула " в Украйна, в случай че той беше на власт, само че също по този начин уточни, че при нужда би " сключил договорка “ с съветския президент Владимир Путин, написа в. " Дейли Телеграф ".

 

По думите на някогашния президент на Съединени американски щати, в случай че той е бил президент по време на нашествието, " би сключил договорка ", позволяваща на Русия да задържи елементи от Украйна, с цел да се постави завършек на войната.

 

Тръмп съобщи, че това би бил " най-лошият " сюжет и нямало да се стигне до него, тъй като Путин въобще нямало да посмее да нахлуе в Украйна, в случай че той беше в Белия дом.

 

Бившият президент съобщи в радиошоуто на Шон Ханити: " Не забравяйте, че при Буш превзеха Грузия, при Обама превзеха Крим. А при Байдън те завладяват всичко. Изглежда, че ще завладяват всичко, по този начин ми наподобява. “

 

" А знаете ли какво превзеха по времето на Тръмп? Русия не завладя нищо. За първи път, при първия президент от доста време насам. Той [Путин] разбра. Той в никакъв случай не би го направил. "

 

Тръмп добави: " И това се случи без даже да се договаря за договорка. Аз можех да договарям. В най-лошия случай можех да сключа договорка да вземат нещо, знаете, има избрани региони, които са рускоезични, нали по този начин, само че можеше да се подписа договорка. А в този момент просто разрушават Украйна на пух и прахуляк. "

 

" Дейли Телеграф " напомня, че Тръмп не за първи път декларира, че нашествието в Украйна нямало да има, в случай че той беше избран отново през 2020 година Еспрезидентът е казвал и различен път, че тя е щяла да бъде предотвратена с помощта на неговата политика на " мир посредством мощ ".

 

 

Източник БТА
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР