Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп говори за добрите отношения

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп говори за добрите отношения
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Виктор Орбан е "умен, брилянтен човек", разбирам се с Путин, защото има ядрени оръжия

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп приказва за положителните връзки с съветския водач Владимир Путин и китайския президент Си Дзинпин. Освен това политикът в изявление за журналиста Шон Ханити по телевизионния канал Fox News назова унгарския министър председател Виктор Орбан " доста почитан и интелигентен човек, брилянтен “.

" Разбирах се с Путин. Знаете ли, добре е да се разбираме с хора като Путин… Имах диалози с ръководителя Си, имам страхотни връзки “, съобщи някогашният президент на Съединени американски щати.

По думите му, " добре е да се разбираш с хора, които имат мощни нуклеарни оръжия “. Той също по този начин разясни, че по едно време Виктор Орбан е предложил " да се върне Тръмп “.

" Умен човек, брилянтен човек, доста почитан “, съобщи американският политик за унгарския министър-председател.

По-рано Доналд Тръмп предизвести, че светът в никакъв случай не е бил толкоз покрай началото на Третата международна война. Според него Съединените щати при президента Джо Байдън са се трансформирали в слаба и неефективна страна. Мнението на американците не се взема поради, добави политикът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР