Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Тръмп е по-щастлив извън социалните мрежи

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския се усеща по-щастлив отвън обществените мрежи, съобщи ТАСС, като се базира на изявление на старшия консултант на някогашния президент Джейсън Милър за в. "Сънди таймс ".

,,Президентът сподели, че в този момент се усеща по-щастлив. Той показа, че е добре да е отвън обществените мрежи, да не усеща въздействието на този затворен свят на ненавист, в който постоянно се трансформират обществените мрежи'', добави старшият консултант и означи, че за пръв път от години вижда Тръмп "наистина провиснал ".

Милър съобщи, че брачната половинка на Тръмп Мелания също е доста удовлетворена от тази обстановка.

След размириците във Вашингтон при започване на януари Facebook и Инстаграм блокираха сметките на Тръмп до приключването на мандата му на 20 януари. По-късно обаче те още веднъж станаха налични за четене. Компанията "Туитър ", притежател на едноименната обществена мрежа, блокира акаунта на Тръмп за непрекъснато за нарушавания на разпоредбите и заради опасения, че той може да опита да провокира безредици.

От началото на предизборната си акция през 2015 година Тръмп е разгласил над 34 000 туита, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР