Бившият президент на САЩ Барак Обама Барак Обама - политик

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама Барак Обама - политик
Коментари Харесай

Обама рекламира телемаратон за набиране на средства за Червения кръст и жертвите от Мауи

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама  Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в Хавай. Той е първият взе участие във видеоклип, който разпространява днешния телемаратон за набиране на средства за Американския Червен кръст на Хаваите в поддръжка на напъните му за подкрепяне на жертвите на горските пожари, съобщи Асошиейтед прес.

" Като човек, който е израснал на Хаваите, който е водил фамилията си да се любува на невероятната хубост на този остров и на гостоприемството на хората от Лахайна, в този момент сме в печал поради изгубените животи ", сподели Обама.

Той означи, че " мислите и молитвите не са задоволителни " и помоли обществеността да помогне на Червения кръст и Малама Мауи " да окажат директна поддръжка на хората, които обезверено се нуждаят от нея ".

" Ако всички ние се обединим и създадем всичко допустимо, с цел да се отблагодарим на острова, града и хората, които са ни дали толкоз доста, аз съм безусловно убеден, че Лахайна и Мауи и тези фамилии ще могат да се възстановят ", сподели Обама.

Уебсайтът на KHON-TV даде телефонен номер и линк към Червения кръст, с цел да могат хората да създадат дарения. Около 21:00 часа нощес полицейското ръководство на Мауи актуализира броя на доказаните смъртни случаи на 96, се споделя в изказване на окръг Мауи.

Според информация, оповестена по-рано през вчерашния ден, губернаторът на щата Хавай Джош Грийн съобщи, че в Лахайна са разрушени повече от 2700 постройки и " изгубена е приблизителна стойност от 5,6 милиарда $ ", отбелязва Българска телеграфна агенция. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР