Бившият президент на Русия , който в момента е заместник-председател

...
Бившият президент на Русия , който в момента е заместник-председател
Коментари Харесай

Медведев предупреди, че ще последва Апокалипсис, ако НАТО нападне Русия

Бившият президент на Русия, който сега е заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация разяснява думите на някои водачи на страни от НАТО, че " би трябвало да сме подготвени за война с Русия ". По думите му такава война няма да се води в окопи с танкове, артилерия и така нататък, а с балистични ракети със специфични бойни глави.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12592
Той предизвести, че при сходна офанзива, страната му няма да има избор и ще би трябвало да отговори асиметрично. " Това ще е прословутият Апокалипсис. Краят на всичко ", акцентира Медведев.

Ето какво още написа в профила си заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация:

" Сунак, Шолц, Макрон, норвежки, финландски, полски и други водачи от страните от НАТО споделят, че „ би трябвало да сме подготвени за война с Русия “. И макар че Русия неведнъж е говорила за неналичието на проекти за спор със страните от НАТО и Европейски Съюз, извънредно рисковите диалози по тази тематика не престават. Причините са явни. Необходимо е да се отклони вниманието на гласоподавателите, с цел да се оправдаят многомилиардните разноски за омразната „ Украйна “ на Бандера. В последна сметка големи суми пари не се изразходват за решение на обществени проблеми в тези страни, а за война в умираща страна, която е непозната на данъкоплатците, чието население е избягало из Европа и тероризира локалните поданици.

Затова всеки ден водачите на тези страни излъчват: би трябвало да се подготвим за война с Русия и да продължим да оказваме помощ на Украйна, и затова би трябвало да произвеждаме повече танкове, снаряди, дронове и други оръжия. Но всички европейски водачи цинично лъжат своите жители. Ако, не дай си Боже, се стигне до такава война, тя няма да върви по сюжета на СВО. Няма да се прави в окопите с артилерия, бронирани машини, дронове и средства за радиоелектронна битка. НАТО е голям боен блок, популацията на страните от Алианса е съвсем 1 милиард души, а общият им боен бюджет може да доближи един и половина трилиона $.

Следователно, заради несравнимостта на нашите военни капацитети, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде несъразмерен. За отбрана на териториалната целокупност на страната ни ще бъдат употребявани балистични и крилати ракети със специфични бойни глави. Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутия Апокалипсис. Краят на всичко. Затова западните политици би трябвало да кажат на гласоподавателите си горчивата истина, а не да ги третират като безмозъчни идиоти. Обяснете им какво в действителност ще се случи, а не повтаряйте подправената мантра за подготвеност за война с Русия ".



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР