Бившият президент на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви на днешна

...
Бившият президент на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви на днешна
Коментари Харесай

Крушарски без майтап: Кандидатирам се за президент на БФС

Бившият президент на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разгласи на днешна конференция, че ще се кандидатира за президент на БФС. В момента предприемачът беседва с клубове, с цел да види по какъв начин го одобряват.

" Сега аз обикалям тимовете с цел да видя по какъв начин ме одобряват. След това ще преценява какво да върша. Но виждате, че каквото предложа и се случва. Аз финансирам и два аматьорски клуба – Рилски състезател (Самоков) и Рилец (Говедарци). Само превоза, който обезпечавам, коства 50 хиляди лв..

Предложих безвъзмездни картотеки и се случи. За клубовете това са доста пари, само че не и за БФС. Така че в този момент стартирам работа. Къде упражняват тимовете ни? В Турция.

Аз четири години заплащам лагери на Локомотив в Турция и под 40 хиляди евро не мога да падна. Ще видите обаче това лято по какъв начин най-малко 10 задгранични тима ще дойдат на подготовка в Самоков, съобщи Христо Крушарски.

стана президент, сигурно ще работя без пари. Ще си разгадавам на пенсията. Но с цел да се пребориш, би трябвало да си квалифициран.

Как Михайлов събори Иван Славков? Ами тайно. Но той си беше подготвил екипа, а и еуфорията от 1994-а година още не беше по този начин отминала, описа Крушарски вижданията си за изборната победа на настоящия президент на централата.

" Да, да, да. Ще се кандидатирам. Гледах два мача, домакините би трябвало да са разбрали, че където съм аз, там ще бъде и успеха. Утре ще бъда в Сандански, направих си към този момент една среща с министъра на спорта. Може би ще се забележим отново, изясни досегашният президент на черно-белите от Пловдив.

Той вижда Министерството на спорта не като админ, а като инструмент, който да търси решения на проблемите на спорта и връзката с страната.

" Държавната политика я виждам преди всичко като облекчение на налозите, които заплащат меценатите в спорта. Но страната би трябвало да отговори дали желае да има спорт или не.

И с цел да потвърди, че за него постът президент на БФС не е самоцел, той сподели: " Ако видя, че има човек, на който му се работи за положителното на българския футбол, съм подготвен да му спомагам. БФС не ме грее, значимото е да стартира да се работи ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР