Бившият президент на Локомотив (Горна Оряховица) Петър Христов беше прострелян

...
Бившият президент на Локомотив (Горна Оряховица) Петър Христов беше прострелян
Коментари Харесай

Разстреляният бизнесмен беше и известен футболен президент

Бившият президент на Локомотив (Горна Оряховица) Петър Христов беше прострелян в джипа си в столичния квартал " Манастирски ливади " и по-късно умря в болница. Стрелбата е станала на ул. " Ралевица " пет минути след 10 часа на 8 януари (понеделник). В 10:14 часа е имало на място кола за спешна помощ. 49-годишният Христов е бил прострелян с четири патрона в главата и гърдите. Стреляно е от прилежащия градеж. Раненият е откаран в болница от водача си, а след половин час в реанимация Христов е умрял.

Той бе президент на Локо (ГО) в средата на 90-те. Той е роден на 17 ноември 1968 година в Силистра, където майка му е била учителка. Израснал е в Самоводене, където приключва главно обучение. През 1983 година е признат в Средно сержантско военно учебно заведение „ Георги Измирлиев ” – Горна Оряховица, в пробната паралелка на Министерството на защитата, която приключва с отличие. После стартира работа в министерството и е признат във ВНВУ „ Васил Левски ”. Завършва висшето военно учебно заведение в остарялата столица през 1991 година и същата година напуща армията. През 2000 година приключва магистратура по финанси в Свищовската стопанска академия.

Именно под негово управление Локомотив (Горна Оряховица) реализира част от най-хубавите си класирания в българския футболен хайлайф – първоначално и средата на 90-те години. Отборът изпада по чудноват метод в Б група напролет на 1995 година след инфарктен мач с ЦСКА.

ВСИЧКО Пожарна охрана ГОРЕЩАТА ТЕМА В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР