Бившият президент Георги Първанов не може да се похвали с

...
Бившият президент Георги Първанов не може да се похвали с
Коментари Харесай

Второ внуче на Първанов носи неговото име

Бившият президент Георги Първанов не може да се похвали с особени триумфи в политиката, само че пък се радва на сплотено и огромно семейство, разбра HotArena.

Той е татко на двама синове - Владимир и Ивайло, от които към този момент има 3 внучета. Докато по-големият Влади от дълго време стана баща, то бра му гушна първото си дете едвам преди година. Най-малкият член на семейството се появи на бял свят при започване на предишния август. Едва ли е изненадващо, че носи името на известния си дядо. Големият наследник Владимир също кръсти първото си дете на баща си, а дъщеричката му носи името Виктория. 

Малкият Георги е наследил русата коса на майка си, само че е взело сините очи на своя татко и на баба Зорка, на която всички твърдели, че се е метнал по красота.
Ивайло Първанов се занимава с хотелиерски бизнес и стопанисва един от най-луксозните спа комплекси в България. Покрай бизнеса му критериите му за отмора били извънредно високи и по тази причина завел фамилията си в 5-звезден ризорт с невероятна панорама към морето, където хвърлил крупна сума пари за комфорта и спокойствието на околните си.

Най-малкият внук на Георги Първанов, който носи неговото име, е направил сефтето на морето тъкмо точно на първия си рожден ден. Малчуганът навърши една година преди броени седмици, а празникът бил на морския бряг дружно с мама и тате, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР