Бившият президент Доналд Тръмп в понеделник сравни внезапната смърт на

...
Бившият президент Доналд Тръмп в понеделник сравни внезапната смърт на
Коментари Харесай

Тръмп сравнява смъртта на руския опозиционен лидер Навални със собствените си правни неволи

Бившият президент Доналд Тръмп в понеделник съпостави неочакваната гибел на съветския опозиционен водач Алексей Навални в затворническа колония с правната заплаха, пред която е изправен в Съединени американски щати, повдигайки полемика в някои десни кръгове, свързвайки двамата в първите си мнения за гибелта на Навални.

„ Внезапната гибел на Алексей Навални ме кара да съзнавам от ден на ден и повече какво се случва в нашата страна “, написа Тръмп в своята платформа Truth Social. „ Това е мудна, постоянна градация, с КРИВИ, радикални леви политици, прокурори и съдии, които ни водят по пътя към заличаване. Отворените граници, манипулираните избори и извънредно несправедливите решения в правосъдната зала РАЗРУШАВАТ АМЕРИКА. НИЕ съдебномедицинска експертиза НАЦИЯ В УПАД, ПРОВАЛЯЩА НАЦИЯ! MAGA2024. ”

Ники Хейли, някогашният дипломат на Тръмп в Организация на обединените нации и единственият останал главен претендент против него на първичните избори за президент на Републиканската партия, осъди отговора на Тръмп на гибелта на Навални. Хейли многокра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР