Бившият президент Доналд Тръмп нарече крал Чарлз прекрасен човек“ и

...
Бившият президент Доналд Тръмп нарече крал Чарлз прекрасен човек“ и
Коментари Харесай

Тръмп изпраща молитвите си на крал Чарлз за бързо и пълно възстановяване от рак: Бившият президент нарича монарха прекрасен човек, когото е опознал много добре по време на президентството си

Бившият президент Доналд Тръмп назова крал Чарлз „ прелестен човек “ и насочи пожелания за бързо възобновяване след диагнозата рак на краля. Двамата пиха чай с тогавашната първа дама Мелания Тръмп и Камила, херцогинята на Корнуол през 2019 година „ Изкривеният Джо Байдън “ за това, че не даде изявление за Super Bowl, крещи за погашение на заеми за комерсиалните си парцели и сподели, че делото за гражданска бизнес машинация против него в Ню Йорк би трябвало да бъде прекъснато.

Докато беше на поста, Тръмп имаше опция да поддържа връзка с Чарлз няколко пъти, преди да се възкачи на трона. По време на една среща, Чай в Кларънс Хаус, Тръмп накара Чарлз да чака един час.

Четири биографии идентифицираха Тръмп като източник на съобщаваните клюки, че членове на кралското семейство възнамеряват да закупят единици в парцели на Тръмп.

Тръмп в книгата си от 1987 година " Изкуството на договорката " призна, че се е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР