Бившият президент Доналд Тръмп, който се завърна в имението си

...
Бившият президент Доналд Тръмп, който се завърна в имението си
Коментари Харесай

Тръмп за процеса срещу него: Това е срамен епизод в историята на САЩ

Бившият президент Доналд Тръмп, който се завърна в имението си Мар а Лаго (Флорида), откакто в съда в Манхатън му бяха повдигнати обвинявания за 34 закононарушения, свързани с подправяне на документи, приказва пред симпатизанти.

Тръмп, който се бори за президентската номинация на републиканците през 2024 година съобщи, че в никакъв случай не си е представял, че нещо сходно може да се случи в Америка, съобщи Ройтерс. По думите му делото против него е неприличен епизод в историята на страната.

" Никога не съм си и помислял, че сходно нещо може да се случи в Америка. Никога! Единственото закононарушение, което съм направил, е че храбро защитавах страната ни от тези, които се пробват да я унищожат. Сега за първи път в американската история един провалил се областен прокурор повдига обвинявания на някогашен президент на Съединените щати. Въз основа на обвинявания, които всеки правист ще ви каже, че са несъстоятелни. Адвокатите ми пристигнаха и ми споделиха - нямат нищо против теб. Нищо! ", сподели Доналд Тръмп.

Той пледира почтен по 34 обвинявания във подправяне на документи  при заплащането на пари на някогашната порноактриса Сторми Даниълс по време на предизборната акция през 2016 г. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР