Бившият президент Доналд Тръмп има лека преднина или ра изравенин

...
Бившият президент Доналд Тръмп има лека преднина или ра изравенин
Коментари Харесай

Тръмп с малка преднина пред Байдън в колебаещите се щати

Бившият президент Доналд Тръмп има лека преднина или ра изравенин позиции с настоящия президент Джо Байдън в седемте колебаещите се щата, съгласно ново изследване на Wall Street Journal.

В шест от седемте колебаещи се щата преднината на Тръмп варира от 6 % в Северна Каролина до единствено 1 % в Джорджия. Байдън е еднакъв с Тръмп в Уисконсин с по 46 % поддръжка. Маржът на неточност за всеки от щатите беше плюс или минус 4 %.

Анкетата е извършена по телефона и посредством текстови известия от 17 до 24 март и включва по 600 регистрирани гласоподаватели от Аризона, Джорджия, Мичиган, Северна Каролина, Невада, Пенсилвания и Уисконсин. Байдън завоюва шест от щатите на президентските избори през 2020 година, като единствено Северна Каролина отиде при Тръмп. Тръмп предвижда „ кървава баня “, в случай че загуби изборите през 2024 г Много от интервюираните остават нерешителни, вариращи от 13% в Джорджия до 8% в Мичиган, Невада, Северна Каролина и Уисконсин.

Проучването се интересуваше и за утвърждението както на Байдън, по този начин и на Тръмп като президенти. Средно респондентите се били по-благоприятно настроени за ръководство на Тръмп, като 51 % споделят, че утвърждават работата му, спрямо 38 % за Байдън. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР