Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC, Антъни

...
Бившият претендент за титлата в полутежка категория на UFC, Антъни
Коментари Харесай

Антъни Джонсън се завръща през февруари 2021

Бившият кандидат за купата в полутежка категория на UFC, Антъни Джонсън се завръща в осмоъгълника през февруари. Новината показа Али Абделазиз, който е негов управител. В обществените мрежи Абделазиз написа, че неговия играч влиза в клетката за първи път от 4 години на 20-ти февруари 2021 година.

Титлата в категорията към този момент има своя нов първенец в лицето на Ян Блахович, който предишния месец нокаутира Доминик Рейес и завоюва вакантния пояс. Антъни печели 16 от 22-те си победи с нокаут и два пъти се провали в борби за шампионската купа.

И двата пъти той загуби от Даниел Кормие. Джонсън беше в серия от 3 следващи победи с нокаут, в които завоюва бонус и показа осмоъгълника с Кормие за повторно през 2017 година. Антъни загуби от Кормие във втория рунд и разгласи, че се отдръпва от ММА.

Джонсън към този момент е в базата с данни на USADA и дава проби. Той смъкна много килограми и Дейна Уайт преди време показа, че ще му даде борба с някой от топ 10, с цел да види по какъв начин ще се показа.

С оглед на нещата в полутежка категория " Rumble " може да стигне до 3-ти късмет за колана, в случай че успее да се завърне с победа. Ще успее ли Джонсън най-сетне да стане първенец?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР