Бившият претендент за титлата в полутежка категория Доминик Рейес отказва

...
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Доминик Рейес отказва
Коментари Харесай

Рейес пожела битка за временна титла с Блахович

Бившият кандидат за купата в полутежка категория Доминик Рейес отхвърля да одобри загубата от Джон Джоунс. Двамата мериха сили при започване на февруари в Тексас. Срещата сред тях беше равностойна и кандидатът съумя да сътвори много проблеми за първенеца. В последна сметка след 25 минути борба стигнаха до решение, което беше спорно в интерес на Джоунс.

Много хора не бяха съгласни с решението и Рейес не стопира да упорства за реванш. Не е ясно какво ще се случи с първенеца, който се издъни и беше заловен да кара с алкохол. Рейес е подготвен да се бият втори пъти, само че в случай че от UFC основат краткотрайна купа, то тогава той е подготвен да мери сили с Ян Блахович
" Мисля, че Блахович е приказен войник и един от най-техничните в категорията. Мисля, че има много мощ. Смятам, че той е техничен звяр с много опит. Очаквах борба с него още от успеха ми на Каноние. Не знам дали помните, само че тогава аз го провокирах. Чаках борба с това момче и в случай че ще има краткотрайна купа, то дано го създадем. Моето мнение е, че преди този момент ще направя реванш с Джоунс.

Много ми харесва обстановката в полутежка категория. Тази категория ще бъде вълнуваща, до момента в който аз съм в нея. Ще бъде доста занимателно. Има доста интеерсни борби за мен и листата е дълъг. Има много имена, които почитам и желая да се удрям с тях в бъдеще. Имаме Ракич, Прохазка, Кутелаба, Андерсън, Ян, Сантос и Джони Уокър. Ще бъде ужасно. Очакват ни забавни борби в идващите години ", съобщи той.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР