Бившият премиер пита за COVID режима в ТокиоСлужебното правителство не

...
Бившият премиер пита за COVID режима в ТокиоСлужебното правителство не
Коментари Харесай

Борисов поздрави олимпийската шампионка Стойка Кръстева

Бившият министър председател пита за Коронавирус режима в Токио
Служебното държавно управление не се справяло с коронакризата

За мен беше чест да беседвам с олимпийската шампионка Стойка Кръстева, нейния брачен партньор Борил и треньора й Борислав Георгиев. Това написа водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в профила си във фейсбук.

Инвестицията в спорта би трябвало да продължи да бъде приоритет и на идващите ръководещи.
Вярвам, че постоянно сме показвали отношение и почитание към българските спортисти. И ще продължим да го вършим, заяви още Борисов.

По време на срещата Борисов попита Кръстева и треньорът й какво им е направило усещане за COVID-19 ограниченията в Токио.

“Най-добре в коронакризата бе България. Политиката е такава - падаш, ставаш, плюят те, радват ти се... малко като спорта.

Но това, че стопираха имунизациите, че унищожават имунизациите и че ни вкарват в четвъртата вълна безусловно неподготвени... в този момент ги слушам, че желаят отново да затварят на 30%. От къде ще намерят пари?”, съобщи Борисов.
Той съобщи, че служебното държавно управление не може да се оправи и с мигрантската вълна. “Няма връзките - нито вътрешни, нито външни. Аз се борех всеки ден в Брюксел да няма мигрантска вълна към нас”, сподели още някогашният министър председател.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР