Бившият премиер и настоящ съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ

...
Бившият премиер и настоящ съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ
Коментари Харесай

Следващата цел пред сглобката - регулаторите?

Бившият министър председател и сегашен съпредседател на парламентарната група на ПП-ДБ Кирил Петков разгласи в отговор на въпрос на че идната цел пред некоалицията след на трето четене, е разпределянето на регулаторите . Трябва да се попълнят с качествени фрагменти, тъй като рамката е поставена по верния метод. Сега, в случай че има хора с огромен професионализъм, които да заемат нужните позиции, смяната ще бъде необратима, безапелационен бе Петков в коридорите на Партийния дом.

Той е удовлетворен от признатите промени в Основния закон и съобщи, че след 33 години публичният контракт се е сменил.
 Христо Иванов: Съдебната промяна е единствено първоначално си
Христо Иванов: Съдебната промяна е единствено първоначално си

Парламентът е посочил, че може да построява такива единодушия " при всички турбуленции и разногласия "

Припомняме, че такава поръчка - да се стартира с регулаторите, Бойко Борисов малко по-рано., ръководител на ПГ на Движение за права и свободи, като партията му е официално е част от болшинството, което поддържа държавното управление, само че не и част от така наречен сглобка или некоалиция.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не вижда протегната ръка от " некоалицията " в договаряния за разпределението на регулаторите. Досега никой не е водил диалози с нас, а сме чули формалното мнение, че би трябвало да се разпределят на три и да има политически лица в тях, разяснява Нинова пред публицисти в коридорите на Партийния дом.

Тя уточни, че три партии в болшинството желаят си разпределят регулаторите и да кажат, че не желаят специалисти, а политически лица, е следващото завземане на формалната страна от подмолната и дълбоката страна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР