Поредицата от лъжи на учителката педофил Ребека Джойнс са разкрити,

...
Поредицата от лъжи на учителката педофил Ребека Джойнс са разкрити,
Коментари Харесай

Как се разкриват лъжите на Ребека Джойнс, когато флиртуващите текстове на учителката по педофил разкриват как тя е плячка на момчета

Поредицата от неистини на учителката педофил Ребека Джойнс са разкрити, откакто флиртуващи текстове помогнаха да се потвърди, че тя плячка на две тийнейджърки.

Журито на Кралския съд в Манчестър през днешния ден призна опозорената учителка за отговорна по шест обвинявания в полова интензивност с дете, в това число две, до момента в който тя е била доверено лице. Очаква се присъдата й да бъде наказана на по-късна дата.

Педофилът се опита да се показа като човек, който е уединен след разлъка и че се бори по време на блокирането на Covid. Но нейните неистини се разплитаха, откакто правосъдните заседатели чуха поредицата от флиртуващи известия, които тя изпрати на жертвите си - известни като момче А, 15 и 16-годишното момче Б.

Тя се опита да отблъсне полицията от себе си следи, като мина през фабрично нулиране на телефона си, само че чиновниците въпреки всичко съумяха да намерят известията, които тя изпрати на момчетата. По време на процеса Джоунс признава, че е изпращала известията на жертвите си.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР