Бившият представител на висшето ръководство на Лукойл милиардерът Александър Суботин

...
Бившият представител на висшето ръководство на Лукойл милиардерът Александър Суботин
Коментари Харесай

Поредният...  Руски милиардер, свързан с Лукойл, почина по време на сесия с шамани   


Бившият представител на висшето управление на Лукойл милиардерът Александър Суботин умря по време на шаманска сесия в Митищи край Москва.

Според канала Mash Telegram гибелта е настъпила по време на лекуването, на което милиардерът се е подложил при двойката шамани Магуа - брачен партньор и брачна половинка.

Според данните, с които разполагат публицистите, Суботин е бил привързан към алкохола и се е обърнал към лекари за помощ да се отърве от зависимостта. Лечението било характерно. И по този начин, по време на сесиите, наред с други неща, била употребена отрова за жаби.

„ Те призоваваха духове, принасяха в жертва животни и къпеха "изгубените " в кръвта на петел “, разказват лекуването публицисти.

На Суботин обаче му става неприятно по време на планувана сесия. Когато той получил сърдечен удар, Магуа отказал да извика кола за спешна помощ, само че дал на предприемача Корвалол и го поставил в леглото.

Самите лекари напуснали стаята. Суботин не станал повече от леглото. След като известно време брачният партньор и брачната половинка разкрили натрупа на предприемача и се обърнали към полицията.

В момента тече следствие за аргументите за гибелта на Суботин.

Това не е първата вест за гибел на съветски предприемач. От началото на 2022 година разнообразни чиновници на газовите компании "Новатек " и "Газпром " бяха открити мъртви. И във всеки от случаите главната версия на проверяващите е самоубийство.


Загина още един шеф, обвързван с "Газпром "

Превод: GlasNews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР