Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио определи Интер като фаворит

...
Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио определи Интер като фаворит
Коментари Харесай

Бивш полузащитник на Ювентус определи Интер за фаворит във финала между двата тима

Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио дефинира Интер като любимец в тазвечершния край за Купата на Италия против някогашния си отбор. Той счита, че “нероадзурите ” са по-завършен отбор, което им дава по-сериозни шансове за успех тази вечер.

“Ювентус стигна до финала и в случай че погледнете пътя, който имаха, те имаха много сложен старт. Въпреки това, в случай че завоюват купата, ще са имали относително сполучлив сезон, в случай че не завоюват, той няма да е подобен. За мен обаче Интер е любимец, тъй като е по-силен, по-завършен тим. Юве въпреки всичко понижи разликата, въпреки да има няколко казуса към момента ”, съобщи халфът.

Душан Влахович не е отбелязал гол в последните си четири мача за отбора, а Пауло Дибала и Джорджо Киелини са сложени пред опцията вероятно да вдигнат финален трофей с екипа на “старата госпожа ”.

“Не желая да предсказвам какви ще са задачите на. напусна при започване на сезона, по-късно се контузи, след това пристигна. Всички тези решения постановиха разнообразни тактически промени. Влахович е безспорен гений, само че мощното му начало накара всички да си помислят, че той няма да има никакъв проблем с акомодацията, а това няма по какъв начин да е по този начин. Тези неща лишават време, само че миналите шест месеца бяха доста потребни за него. През идващият сезон към този момент ще би трябвало да покаже повече неизменност ”, разяснява Маркизио.

След това някогашният халф разяснява бъдещето и какво чака от Ювентус през идната акция.

“На нтус му липсва същински плеймейкър, само че считам, че има и различен проблем. евентуално ще спре с футбола, с евентуално ще би трябвало повече да се внимава. Същото е и в офанзива, където ще напусне, който имаше своите върхове и спадове, само че бе от огромните фигури в клуба в последните години и няма да е елементарно да бъде сменен. В Юве би трябвало да вземат решение дали желаят да купуват млад футболист или към този момент подготвен подобен, тъй като неяснотата към него в последните години докара до липса на мира у него, а това може да докара и до травми. Дибала не постоянно е бил непрекъснат, само че въпреки всичко има 115 гола за тима ”, съобщи полузащитникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР