Бившият полузащитник на Реал Мадрид Жулиен Фобер призна, че в

...
Бившият полузащитник на Реал Мадрид Жулиен Фобер призна, че в
Коментари Харесай

Разказ за един от най-странните трансфери на Реал Мадрид

Бившият полузащитник на Реал Мадрид Жулиен Фобер призна, че първоначално не е вярвал, че е получил оферта от испанския гранд. През януари 2009 година „ белите “ го желаеха в състава си чартърен.
" Пътувах с сътрудниците ми от Уест Хам в рейса на клуба за дуел с Фулъм. Получих позвъняване от някакъв французин, а той сподели: " Здрасти, работя с Реал Мадрид, имаме оферта за теб ". Казах му: нямам време за тези нелепости, приготвям се за значим мач. След това изключих телефона, имахме мач, след което го включих още веднъж. Видях нещо от сорта на 30 смс-а и 50 известия в гласовата поща и разбрах, че всичко е съществено. Свързах се с моя управител и той ми отговори, че имаме среща с представители на Реал и че те към този момент са пристигнали и са се настанили в хотел до летище " Хийтроу ". Беше последният ден от трансферния прозорец, отидохме в хотела и започнахме договаряния.

Бях благополучен, същинско е! Когато разбрах, че ползата на Реал не е небивалица, просто се помолих договарянията да бъдат сполучливи.

Те в началото са желали да вземат Антонио Валенсия от Манчестър Юнайтед и аз бях вторият вид, само че в последна сметка се реалокирах там. Когато прехвърлянето стана факт и дойдох в базата на Уест Хам, с цел да взема някои от нещата си, моите съотборници и аз просто започнахме да се смеем. Казаха: Жулиен, разбираш ли къде ще отидеш? Това е същият прокълнат Реал Мадрид! Спомням си по какъв начин Марк Ноубъл ме подцени и попитах: " Какво става? ", а той сподели: " Е, не мога да приказвам с теб, в този момент си състезател на Реал, ти си над мен по статут. " Като цяло към мен имаше доста смешки ", описа Жулиен Фобер за един от най-странните прехвърляния във футбола.

Фобер игра за Реал единствено до лятото на 2009 година и записа едвам два мача за състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР