Бившият полузащитник на Арсенал и Олимпик Лион Ким Шелстрьом обяви,

...
Бившият полузащитник на Арсенал и Олимпик Лион Ким Шелстрьом обяви,
Коментари Харесай

Бивш играч на Арсенал и Лион спира с футбола

Бившият полузащитник на Арсенал и Олимпик Лион Ким Шелстрьом разгласи, че счита да постави завършек на футболната си кариера след съвсем две десетилетия. " Чувствам, че съм подготвен и съм направил това, което мога да реализира на терена ", сподели 35-годишният футболист на конференция в Стокхолм.

" Забавлявам се да играя мачове през уикенда, само че би трябвало да съм в положение да упражнявам през седмицата. Чувствам, че ми липсва силата там ", добави Шелстрьом.
Kim Kallstrom is set to retire from football this evening according to local media in Sweden. This is golden from him (1/2) pic.twitter.com/wIVe8i6kl9
— Arsènic™ (@MrArsenicTM) December 15, 2017

Известен с мощния и акуратен ляв крайник, Шелстрьом се завърна в Юргорден през февруари след 14-годишно пътешестване в чужбина, в което той игра за Рен и Олимпик Лион във Франция, Спартак Москва и швейцарският Грасхопърс. Той завоюва купата на Франция и тази на лигата с Олимпик Лион и добави британската ФА Къп през 2014 година по време на престоя си в Арсенал. Шелстрьом има 131 мача за националния тим на Швеция, като записа присъединяване на три Европейски шампионати и едно Световно състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР