Бившият полицай от Четвърто районно в София Мирослав Якимов, гадже

...
Бившият полицай от Четвърто районно в София Мирослав Якимов, гадже
Коментари Харесай

Полицай познал по джантите, че смачканият джип в катастрофата е на Семерджиев

Бившият служител на реда от Четвърто районно в София Мирослав Якимов, гадже на някогашната полицайка Симона Радева, описа през днешния ден пред съда, че познал по характерните джанти смачкания джип на Георги Семерджиев.

Той е очевидец по делото против Семерджев за злополуката от 5 юли 2022 година, при която починаха две млади девойки.  Якимов бил на работа в нощта на случая и пристигнал на място след подаден сигнал. По думите му свидетел видял мъж да бяха от мястото на произшествието, само че по-късно въпросният човек липсващ.

Мъжът призна, че е приказвал със Симона Радева, която предходна около злополуката и му обяснила, че си е не запомнила ключовете за у тях в автомивката на Семерджиев и отива да си ги вземе. Якимов добави, че и той е употребил услугите на миялната, както и че познава Семерджиев от инспекции.

Оказа се обаче, че има разминавания в показанията на Якимов пред следовател и тези, дадени през днешния ден. В първия си разпит той е пресъздал диалог с Радев, в който споделя – „ Жоро е направил мазало “. Бившият служител на реда изясни, че думите му са записани погрешно, макар че удостовери подписа си подложен под показанията.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР