Бившият пиар на столичния район Младост Петър Кърджилов сигнализира за

...
Бившият пиар на столичния район Младост Петър Кърджилов сигнализира за
Коментари Харесай

Десислава Иванчева и Биляна Петрова отиват в Сливенския затвор

Бившият пиар на столичния регион " Младост " Петър Кърджилов алармира за рестрикции, ориентирани към наказаните на първа инстанция някогашни кметици на региона - Десислава Иванчева и Биляна Петрова.
" В момента съм в следствения арест на Г. M. Димитров със фамилиите на Десислава и Биляна да им предадем багаж за Сливенския затвор. Охранителите, които одобряват багажа отхвърлят да одобряват шампоан и еликсир!
Карат ги да си ги купуват от лафката в пандиза! За информация, един шпеков колбас в лафката в ареста на Векилски се продава на цена от 20 лв.. Смятайте какъв брой костват шампоана и балсама ", написа Кърджилов в профила си във фейсбук.
Припомняме, че двете дами получиха доста тежки присъди на първа инстанция - 20 години затвор за Иванчева, 15 години за Петрова. Те прекараха месеци наред в следствения арест, като чак от трети опит бяха пуснати - малко преди Нова година. Първоначално на Иванчева и Петрова им беше позволен домакински арест - на 18 октомври 2018 година, само че решението бързо беше спряно на втора инстанция и без те в действителност да излязат. Същото се повтори на 16 ноември 2018 година, като тогава решението беше спряно още преди фактическото обжалване от прокуратурата, поради което имаше инспекция от Върховния касационен съд (ВКС), която установи нарушавания, а нечувано прокуратурата безусловно изиска от Апелативния углавен съд да не разрешава достъп до данните по делото на проверяващите от Върховен касационен съд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР