Бившият омбудсман Мая Манолова, която загуби изборите за кмет на

...
Бившият омбудсман Мая Манолова, която загуби изборите за кмет на
Коментари Харесай

Мая Манолова ще прави платформа за граждански натиск

Бившият омбудсман Мая Манолова, която загуби изборите за кмет на София, ще основава платформа за цивилен напън. Идеята е да се защитавата демократичните полезности, изясни тя пред бТВ. Манолова за следващ път съобщи, че политическа партия няма да прави.

" Подкрепата за всеки обособен човек, решаването на неговия съответен проблем, с отстояване на неговите права против неприятната администрация и високомерието на властта – това са дела, зад които ще продължа да заставам, без значение с какво се занимавам ", сподели Манолова.

Тя изясни, че прави и безвъзмездни юридически съвещания в приемна. Заедно се нея ще работят юристи от водещи сдружения в София.

" Нито един от нас не се пробва да печели от това. Безплатно ще консултираме хората какво би трябвало да създадат в съответен случай, по какъв начин да се защитят и към коя институция да се извърнат ", сподели някогашният омбудсман.

Манолова изясни, че ще открие дарителска сметка, само че първоначално гражданската платформа ще се устоя от участниците в нея.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР