Бившият областен координатор на Има такъв народ за Варна Александър

...
Бившият областен координатор на Има такъв народ за Варна Александър
Коментари Харесай

Бивш лидер на ИТН във Варна стана съветник на депутат от „Български възход”

Бившият регионален координатор на „ ИТН ” за Варна Александър Тодоров поучава депутата от „ Български напредък ” Александър Николов. Проверка на Дарик сподели, че името му е посочено на уеб страницата на Народното събрание като нещатен помощник на народния представител от морския град по въпросите на стопанската система и енергетиката.



Александър Тодоров оглави варненска конструкция на Има Такъв Народ след нейното учредяване. Той беше народен представител в 46-то Народно заседание. След последните избори през есента на предходната година подаде оставка.



Александър Николов, фотография: Българска телеграфна агенция

Част от Има Такъв Народ беше и Александър Николов. Като номинация от партията при започване на предходната година той беше назначен за зам.-областен шеф на Варна. На парламентарни избор през октомври оглави листата на „ Български напредък ” в морския град и влезе в националното заседание. Като народен представител той употребява и препоръките на Мирослава Вълковапо правните въпроси.

Само още четирима варненски депутати употребяват препоръките на нещатни сътрудници. Съпредседателят на „ Демократична България ” Атанас Атанасов е съветван от някогашния чиновник на ДАНС Веселин Марков по вътрешна сигурност и публичен ред, от Наталия Димитрова за връзките с обществеността и организационните въпроси и от Емил Мачиков по координационната активност.

Зам.-председателят от ГЕРБ Даниел Митов е съветван от Димитър Стоянов в законодателна активност, а от сътрудника му Красен Кралев – от Ванина Колева за връзките с обществеността.

Павел Христов от ГЕРБ употребява препоръките на някогашния народен представител от партията Красимир Велчев в региона на транспортна политика и на притежателя на завода за стъкло „ Ихом ” в Белослав Данко Калчев в сферите на районното развиване, енергетиката и локалната власт.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР