Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис Новак Джокович

...
Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис Новак Джокович
Коментари Харесай

Джокович обратно на корта от другата седмица

Бившият номер 1 в международната класация по тенис Новак Джокович ще се завърне на корта през идната седмица след шестмесечно лекуване на травма на лакътя. Сърбинът ще започва на два демонстративни шампионати в Австралия, след което ще вземе решение дали да играе на Откритото състезание на Австралия, което стартира на 15 януари.

"След като отхвърли присъединяване на шампионатите в Абу Даби и Доха поради болки в лакътя на дясната ръка, Новак ще пътува за Австралия, където ще взе участие в два демонстративни шампионати ", се споделя в изказване на персоналната страница на Джокович в интернет.

"След двете събития той ще вземе решение по отношение на присъединяване си на първия шампионат от Големия Шлем за сезона - Откритото състезание на Австралия, където той е шесткратен първенец ", се добавя в информацията.

30-годишният сърбин ще взе участие на "Куйонг Класик " в австралийския град Мелбърн от 10 до 12 януари, а също по този начин ще се включи в показателен мач на "Мелбърн Парк " идната сряда.

Новак Джокович, който има 12 трофеи от Големия шлем, игра за последно на "Уимбълдън " през юли, когато получи травма в лакътя на четвъртфиналите против чеха Томаш Бердих./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР