Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис и носител

...
Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис и носител
Коментари Харесай

Джокович потвърди, че започва 2018-а в Австралия

Бившият номер 1 в международната класация по тенис и притежател на 12 трофеи от Големия шлем Новак Джокович удостовери, че ще направи дълго чаканото си завръщане в игра през 2018 година в Австралия. Сърбинът обаче не изясни с решителност дали приказва за присъединяване в шампионатите от сериите АТР250 в Бризбън или Сидни, или засяга първия “мейджър” в Мелбърн Australian Open.

CONFIRMED. Djokovic to start 2018 in Australia by skipping Doha.https://t.co/xGnxyBAkKn pic.twitter.com/TeVMHgcnKg
— José Morais (@ZezeAM) September 21, 2017
За последно Джокович взе участие във въпросните две по-скромни събития от календара през 2009 година, само че пък единственото несъмнено е, че няма да се включи в шампионата в Доха (също АТР250), както прави от 2014-а насам. Този сезон сърбинът завоюва купата в столицата на Катар след победа във финала против Анди Мъри.

Както е известно, последният мач на Джокович бе четвъртфинала му на “Уимбълдън” против Томаш Бердих, а откакто се отхвърли поради болки в лакътя, сърбинът разгласи и че ще си вземе по-дълга пауза до края на 2017-а.

Мястото му в топ 10 на международната класация е под въпрос, тъй като сега е 6-и с 4125 точки, от които ще загуби 1540 до края на сезона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР