Бившият номер 1 в света призна, че може и да

...
Бившият номер 1 в света призна, че може и да
Коментари Харесай

Мъри призна, че 2022 може да е последната му година в тениса - ето от какво зависи

Бившият номер 1 в света призна, че може и да спре с тениса, в случай че не усъвършенства представянето си през тази година. Днес британецът изпита огромно отчаяние, откакто отпадна още във втория кръг на Откритото състезание на Австралия след загуба в три сета от японеца Таро Даниел.
Запитан след провалянето дали желае да се завърне в Мелбърн следващата година, Мъри отговори: " Да, само че не и в случай че продължа да играя по същия метод през остатъка от сезона. Тази година е доста значима за мен. Искам да се представям добре в огромните шампионати. "
" Днес не беше по този начин. Да доближавам до втория кръг на шампионата от Големия шлем не е изключително мотивиращо за мен. Искам да се представям по-добре. Всичко зависи от това по какъв начин ще играя в огромните шампионати до края на годината ", сподели той.
" Много съм отчаян. Много тежка загуба за мен ", добави носителят на три трофеи от Големия шлем, който е петкратен финалист на Аустрелиън Оупън, само че нито един път не е печелил купата.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР