Бившият национал на Северна Ирландия Нийл Ленън, както и Сам

...
Бившият национал на Северна Ирландия Нийл Ленън, както и Сам
Коментари Харесай

Големия Сам може да се завърне във Висшата лига

Бившият национал на Северна Ирландия Нийл Ленън, както и Сам Алардайс, са любимци за краткотраен управител на британския първокласен Лестър, оповестяват британските медии. Както оповестява Sky Sports, и двамата треньори са заинтригувани да поемат тима до края на сезона, в случай че получат публично предложение. Неофициални диалози с техните представители към този момент са извършени.

47-годишният Нийл Ленън е играл за Лестър в кариерата си, а преди този момент беше управител на шотландския Хибърниън. Последният тим на 64-годишния Алардайс беше Евертън, който той напусна през май 2018-а година. Твърди се, че от идващия сезон Лестър желае да ангажира Рафаел Бенитес, Роберто Мартинес и Брендън Роджърс, само че всичките те са ангажирани с други тимове все още.

Клод Пюел беше последният треньор на Лестър, само че беше уволнен след четири провали в последните пет мача. Тимът се намира на 12-о място във Висшата лига с 32 точки от 27 мача. Последната среща приключи с проваляне с 1:4 от Кристъл Палас. А помощник-треньорите Майк Стоуел и Адъм Садлър ще водят тренировките до назначението на краткотраен управител.
Премиър лийг 27 кръг, събота 23 февруари  Лестър 1:4краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР