Бившият национал на Португалия Бето застана пред камерата на БНТ.

...
Бившият национал на Португалия Бето застана пред камерата на БНТ.
Коментари Харесай

Бившият вратар на Португалия Бето пред БНТ: Роналдо е пример за професионализъм, той е машина

Бившият национал на Португалия Бето застана пред камерата на Българска национална телевизия. Португалецът бе в страната ни по покана на организацията " Докосни дъгата " в Пазарджик.

" Младите хора би трябвало да имат пристрастеност към нещо, пристрастеността носи цел, дано държат тази цел пред себе си и да се стремят да я реализиран ", показа Бето пред Българска национална телевизия.

" Футболът ме научи на доста неща, освен на професионално равнище, а и на човешко. Спортът те предизвика да се развиваш ", сподели още легенарният вратар на националния отбор на Португалия, и на клубните Хелзинг Форс и Севиля.

Бето счита, че формулата за триумф се крие в работата на академиите в Португалия.

" Ние имаме невероятна футболна просвета, това е спорт номер 1 в страната, има голямо предпочитание в академиите младите футболисти да се трансформират и в качествени хора, желаят да основат нрав на първенци. Португалия извади играчи на международно равнище " показа още Бето.

Бето разкри и какви са връзките му с Кристиано Роналдо.

" Познавам Роналдо откогато бяхме на 14 години, мога да кажа, че сме другари, един от най-великите в историята на футбола е португалец и е мой другар. Аз го одобрявам като образец, образец за експерт, една машина. Той е фокусиран върху триумфа, да бъде най-хубавия. Той е спечелил всичко ", изясни Бето. Бившият вратар счита, че Роналдо е прелестен съотборник и огромен водач.

Бето пропуща европейското състезание през 2016 поради травма. " В последна сметка Португалия победи, а аз не бях с момчетата, само че три години бях с тима, когато спечелихме Лигата на нациите.

Португалецът показа, че съгласно него Красимир Балъков е бил феномен и неповторим състезател.

Вижте цялото изявление на Бюлент Мюмюнов във видеото.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР