Бившият национал Мартин Петров използва профила си в социалната мрежа

...
Бившият национал Мартин Петров използва профила си в социалната мрежа
Коментари Харесай

Мартин Петров показа как се поддържа форма у дома

Бившият национал Мартин Петров употребява профила си в обществената мрежа " Инстаграм ", с цел да призове хората да запазят успокоение и да си останат вкъщи. Футболистът сподели по какъв начин поддържа форма у дома по време на карантина - със скачане на въже в градината си, макар дъжда, както и с малко извършения с пудовка в гаража.
Предизвикателството с тоалетната хартия: Стенли и Бербо отвръщат на удара (ВИДЕО) Мартин Петров пожонглира, ред е и на други
Петров стана създател и на любопитно предизвикателство - жонглиране с тоалетна хартия, което извършиха редица негови футболни другари, измежду които Стилиян Петров и Димитър Бербатов.

Защо тъкмо тоалетна хартия? Отговорът: защото тя се трансформира в най-ценното за мнозина по време на пандемията с ковид. Пълненето на пазарските колички с рула провокира зевзеците и в обществените мрежи заваляха смешки по тематиката.
COVID-19 и тоалетната хартия: 10 реакции на онлайн консуматори След оповестените строги ограничения у нас, един от най-често купуваните артикули в магазините бяха пакетите с тоалетните ролки
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР