Бившият наставник на , и Александър Станков говори по актуалната

...
Бившият наставник на , и Александър Станков говори по актуалната
Коментари Харесай

Сашо Станков: ЦСКА иска разрешително за строеж, другите чакат милиони от държавата

Бившият ментор на, и Александър Станков приказва по настоящата тематика за стадион " Българска войска ". 57-годишният експерт призна, че е оптимист по отношение на построяването на ново оборудване в Борисовата градина.
3  Срещата сред спортния министър, управлението на ЦСКА - София и основния проектант на Столична община
" Определено в този момент съм надалеч по-голям оптимист, в сравнение с бях в предишното, когато въпросът със стадиона излизаше на напред във времето. Знаете, че в предходни години на обществеността бяха показани не един и два макета, бяха дадени доста обещания, само че в последна сметка не се стигна до нищо действително. Според мен повода бе, че нямаше задоволително воля и предпочитание от отсрещната страна това да се случи.
 ЦСКА - София с три обещания за “Армията ”, които са записани в протокол - ето какво гласят ЦСКА - София с три обещания за “Армията ”, които са записани в протокол - ето какво гласят
Сега, като последовател на ЦСКА, аз имам вяра и съм окуражен, тъй като познавам чудесно и новия министър, който се е потвърдил в моите очи, че не обича да хвърля празни приказки в пространството. Виждам, че и притежателите на ЦСКА са подготвени и въодушевени да изградят дома, който заслужава най-успешният български клуб.
 Майкъла за Майкъла за "Герена ": Каква козирка ще поставят на това общежитие?
Проблемът е, че незабавно след диалозите, които бяха обществени и открити, се появиха хора, които започнаха да недоволстват. Те обаче не помнят една значима детайлност - ЦСКА желае единствено и само позволение за строителни действия, а другите желаят пари и милиони от страната. Нека да се прави разлика сред тези две основни неща ", съобщи Александър Станков пред " Тема Спорт ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР