Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се изказа ласкаво

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се изказа ласкаво
Коментари Харесай

Бербатов засипа с похвали изгряваща звезда на Манчестър Юнайтед

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се изрече ласкаво за изгряващата звезда на отбора Коби Мейну, като го съпостави с Пол Скоулс.

18-годишният халф на Манчестър Юнайтед се показва извънредно впечатляващо в първия сезон в професионалния футбол, като даже съумя да се утвърди измежду титулярните 11 на Ерик загар Хаг.
 Стачката на юристите в Гърция удари по Хари Магуайър
Стачката на юристите в Гърция удари по Хари Магуайър

Обжалването на присъдата му за сборичкване ще е след година

От началото на сезона Мейну взе присъединяване в 13 мача, в които даже вкара 2 гола, един от които донесе триумфа на " алените дяволи " против Уулвърхемптън с 4:3 в 22-рия кръг във Висшата лига.

" Голът, който Коби Мейну вкара против Уулвс, беше страховит, тъй като демонстрира, че той е извънредно зрял, макар че е единствено 18-годишен. Той имаше смелостта да опита нещо друго в последната минута на мача и това беше специфичен миг ", разяснява Димитър Бербатов.

" Мейну е специфичен състезател, само че както при всеки 18-годишен, би трябвало просто да ги оставим да играят, тъй като сега Коби просто се любува на футбола в най-чистата му форма и това е, което ми харесва да виждам. Трябва да се върнете към хора като Пол Скоулс и когато тази група играчи пробиха, с цел да видите толкоз млади играчи да наподобяват толкоз зрели ", сподели още Димитър Бербатов.

" Виждате ги да играят в ранна възраст и явно имат гений. Сега единственото нещо, което Коби би трябвало да направи, е да продължи да се развива и да работи върху слабите места в играта си, което ще бъде от изгода за тима ", приключи Димитър Бербатов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР